Veel gebeurd in 1,5 maand

De afgelopen 1,5 maand is er veel gebeurd bij Stal van der Woude …

NIEUW IN TRAINING per 1 september 2021

Cayenneleen vd Kasterhoeve Z
(Coridon van T&L x Tangelo vd Zuuthoeve)

Ilexa
(Astrix x Jeraldo x Burggraaf)

Marron
(Great Blue x Monaco)

Marchano
(Glock’s Toto Jr x Charmeur )

WELKOM ALLEMAAL!

Een leuk weetje
Marchano is een volle broer van Loretti Berlina, die eerder bij ons in training stond en nu een zeer succesvolle carrière heeft in Californië (USA). Zijn nieuwe eigenaresse is dolgelukkig met hem en Loretti behaald de ene prijs na de andere!

“Loretti is doing amazing and Ashley is so so happy that he is such a good boy, doing clinics and shows with very nice results😊”

***

AFGERONDE TRAINING:

ChinChin
Maximo Endimio

Kasimir en Nola

Veel dank aan de eigenaren voor het vertrouwen in Stal van der Woude. Wij wensen jullie een mooie passende toekomst met/voor deze paarden.

***

Ambassodor voor Kissing-Spines operatie naar de kliniek in Emmeloord. Operatie is prima gegaan en ‘Appie’ zal bij ons in de revalidatie en opbouw gaan en daarna weer door voor de wedstrijdsport!

Ook Limited Edition zal voor een Kissing-Spines operatie naar de kliniek in Emmeloord gaan aankomende week en bij ons revalideren en daarna weer opgepakt in de training.

We merken hier wel mee op dat er steeds meer problemen door Kissing-Spines voorkomen. Gelukkig zijn de resultaten bij kliniek Emmeloord geweldig, waardoor de paarden een serieuze 2e kans krijgen en weer goed kunnen gaan presteren.

***

VERDRIETIG AFSCHEID


(zie volgend bericht)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *