PFH Groom Service in the house

Per 1 mei 2022 is Stal van der Woude een samenwerking aangegaan met

PFH Groom Service / Pascalle Baar.

Al langere tijd waren we op zoek naar een fijne vaste Groom en rechterhand voor Kim in de dagelijkse besognes én tijdens eventing-/ springconcours. Pascalle Baar gaf aan dat zij ging starten met haar eigen bedrijf PFH Groom Service en het super leuk en fijn zou vinden haar eerste opdracht bij Stal van der Woude te krijgen.

Na een aantal weken meegedraaid te hebben om te zien of de ‘klik’ er was, was het aan beide zijden duidelijk … we gaan met elkaar in zee!

Door een half woord, eigen initiatief, zelfstandig door werken, tijdig klaar staan, voorraad en planning bijhouden, aansturen stagiairs, en tal van dat soort taken krijgt Kim meer rust en focus in het werk met de paarden, voor het beste resultaat.

Pascalle … WELKOM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *