Afscheid van mijn lieve Hint C

Met pijn in ons hart hebben we gisteren,
† 30 september 2021, om 10.15 uur
afscheid moeten nemen van

Hint C
*25 april 2012

Helaas heeft de operatie aan het ligament van de rechter kogel niet het resultaat gegeven waar wij zo op gehoopt hadden. Het vocht in de kogel bleef zo erg oplopen, dat Hint dagelijks moest vechten tegen de pijn en niet op haar rechter voorbeen kon steunen. Ook vrij op het land lopen verslechterde haar toestand.

We waren samen onderweg naar een mooie sportcarrière in de eventingsport. Hint C was voor mij echt een TOP paard. Sterk karakter, doorzettingsvermogen, 100% inzet, zeer lief en een beauty!

Na 2,5 jaar dokteren, door deze blessure in haar kogel, moest ik na de operatie mijn doelen bijstellen, maar had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Helaas.

Zo onwerkelijk, niet te beseffen dat ze er nu niet meer is.

Ik ben heel dankbaar voor de mooie momenten en wedstrijden die ze mij heeft gegeven. Ik heb veel van en met haar geleerd. Ze is verlost van de pijn en heeft haar verdiende rust, maar oh wat zal ik dit paard missen en zal haar nooit vergeten.

Dag lieve Hint C Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *