J’Adore Cartouche slaat nieuw pad in!

Precies een jaar geleden kwam het lieve, mooie, gelderse paard J’Adore Cartouche (Toevallig x Ahoy) bij Stal van der Woude in training. Cartouche reed voorheen op Z1 niveau, maar was behoorlijk gespannen, waar Daphne van der Woude mee aan de slag ging.

Daphne reed met veel liefde en toewijding en kreeg in passend tempo de ontspanning weer terug in het paard. Ondanks de corona-stagnaties in afgelopen jaar, behaalden zij samen in de wedstrijdsport mooie resultaten en klommen van L1 in zeer korte tijd naar M2+5, met alleen maar ‘oranje’ lintjes voor Cartouche.

Soms moet je vervelende keuzes maken, die je eigenlijk niet wilt. Daphne heeft de keuze moeten maken om te stoppen met J’Adore Cartouche. Hierdoor werd de keuze voor de eigenaren automatisch om een nieuwe dressuurruiter te zoeken voor hun paard.

Gelukkig vonden zij Linda, in Friesland, die zelf ook veel ervaring met het gelderse paard heeft en zo vertrok J’Adore Cartouche op 1 december j.l. naar Friesland. Brok in onze keel.

We hebben van je genoten ‘Dushi’ en we wensen je heel veel liefde en succes bij je nieuwe ruiter!

Els & Paul heel veel dank voor al jullie fijne uurtjes samen, jullie volledige vertrouwen in Stal van der Woude en het plezier dat wij aan Cartouche en eerder ook aan de lieve Di Sorency hebben mogen beleven. Veel succes voor de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *