Definitieve plek!

Vanaf 10 augustus j.l. heeft Stal van der Woude haar definitieve trainingslocatie gevonden! Bij Pensionstal Bolderman, Sportweg 3 te Elst (Utr.), in het centrum van het land, kan in rust en op alle fronten perfect getraind worden. Zo kunnen wij uw paard gewenst een allround training bieden in dressuur-, spring-, cross- en bostraining!

De locatie ligt direct naast de schitterende bossen van de Utrechtse Heuvelrug en uw paard komt in vol pension met (individuele- of in koppels-) weidegang.
Het is een kleinschalige pensionstal waar alle aandacht voor de paarden is en Stal van der Woude geconcentreerd haar werk kan doen.

Wij helpen u graag met het zadelmak maken, africhten, (door)trainen en/of verkopen van uw (jonge) paard/pony! Of wellicht kan ik u samen met uw paard/pony helpen in training door de juiste instructie te bieden. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor kennismaking en bespreken van uw wensen en onze mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *