Training

Wat kunnen wij voor u doen

  • Begintraining en uitbrengen op wedstrijden van jonge dressuur-, spring- en eventing paarden (welke al zadelmak zijn)
  • Doortrainen en uitbrengen op wedstrijden van dressuur-, spring- en eventing paarden
  • Africhten/trainen van probleempaarden
  • Training, promoten en uitbrengen op wedstrijden voor de verkoop van uw paard
  • Doortrainen/uitbrengen op wedstrijden van paarden tijdens uw (onverwachte / verwachte) afwezigheid
  • Specialisatie: spring- & eventing sport

Bij deze trainingen behoort ook de nodige afwisseling met een heerlijke bosrit, galoptraining en dus meteen ook de trailer/wagentraining. Zo kan het paard ook heerlijk zijn koppie leeg maken en blijft het trainen leuk voor zowel paard als ruiter.

Bent u opzoek naar een amazone, zonder angst en met veel ervaring, om uw paard(en) te trainen en eventueel uit te brengen in de dressuur-, spring- en/of eventing sport?

Dan kunnen wij u wellicht helpen!

De gewenste en vooraf afgesproken training van uw paard zullen wij uitvoeren in Woudenberg (centrum van het land), waar wij een mooie stalling kunnen bieden met de juiste verzorging. De paarden komen dagelijks buiten (naar wens) in paddock en/of weide, koppel of alleen. Wij hebben de beschikking over alle faciliteiten; mooie ruime binnen rijbaan, fijne buiten rijbaan, overdekte stapmolen, longeermogelijkheden en springtuin. Tevens kunnen wij uw paard de juiste bostraining (incl. trailertraining) geven, in het prachtige nabij gelegen natuurgebied ‘De Utrechtse Heuvelrug’, zodat het op alle fronten bekend en vertrouwd raakt.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de gewenste oplossing voor uw paard(en).