Samenwerkingen

SAMENWERKING STAL DE PLUUM

Per 13 januari 2021 is Stal van der Woude nog een mooie samenwerking aangegaan en wel met “STAL DE PLUUM” te Stokkum.

Fokker Ben van Uhm en Kim gaan hierin een trainingsverband aan op 50-50 basis, waarin Kim de mooie door Ben gefokte paarden zadelmak zal maken, opleiden/trainen en uit zal brengen in de wedstrijdsport voor verkoop. Ben zijn trots is de hengst Wilfred (Guidam x Nolisco x Polydox).

Het eerste paard waar Kim mee is gestart is Waaghals (Wilfred x Master Speaker XX x Democraat). Waaghals was na ruim een jaar opleiden en intensief trainen klaar voor zijn volgende stap … verder in de sport met een nieuwe ruiter!

Op 28 april 2022 heeft Kim haar 2e paard opgehaald bij Stal De Pluum. Het is de halfzus van Waaghals ‘Wodie‘ (Wilfred x Wizzerd WV x Indoctro (Holst)). Kim heeft haar zadelmak gemaakt en opgeleid, traint fijn door en hoopt met Wodie hoge ogen in de springsport te gaan gooien. We houden u op de hoogte!

Wodie mei 2022

SAMENWERKING PAARDenBEDRIJF

Stal van der Woude had per 18 december 2020 een samenwerking met het toen NIEUWE platform in de paardenbranche “PAARDenBEDRIJF“. Een internetplatform met een seizoens MAGAZINE, dat zich toespitst op alle facetten in het voeren van een paardenbedrijf!

Kim verbond zich voor 1 jaar als Young Professional aan Paard en Bedrijf om haar ervaringen te delen en een mooi podium te krijgen voor het uitbreiden van haar contacten en opdrachten.

ARTIKELEN KIM ONLINE bij “PAARDenBEDRIJF

12 januari 2021 – Young professional Kim van der Woude verbindt zich aan PaardenBedrijf
12 maart 2021 – Een eigen stal op je 21ste, doodnormaal toch? (tevens in de 1e editie van het Magazine)
07 april 2021 – Een eigen stal op je 21ste, eigenlijk best bijzonder!
16 mei 2021 – Een eigen stal op je 21ste; Strategie, opleiden en basistraining!
11 juni 2021 – Een eigen stal op je 21ste: Je kunt het niet alleen!

De samenwerking met PFH Groom Service is helaas door privé omstandigheden geëindigd.
Veel dank voor de tijd samen Pascalle.