Samenwerkingen

SAMENWERKING STAL DE PLUUM

Van 13 januari 2021 tot eind 2022 had Stal van der Woude een mooie samenwerking met “STAL DE PLUUM” te Stokkum.

Fokker Ben van Uhm en Kim gingen hierin een trainingsverband aan op 50-50 basis, waarin Kim de mooie door Ben gefokte paarden zadelmak maakte, trainde en uit bracht in de wedstrijdsport voor verkoop. Ben zijn trots is de hengst Wilfred (Guidam x Nolisco x Polydox).

Het eerste paard waar Kim mee is gestart is Waaghals (Wilfred x Master Speaker XX x Democraat). Waaghals was na ruim een jaar opleiden en intensief trainen klaar voor zijn volgende stap … verder in de sport met een nieuwe ruiter!

Op 28 april 2022 haalde Kim haar 2e paard bij Stal De Pluum. De halfzus van Waaghals ‘Wodie‘ (Wilfred x Wizzerd WV x Indoctro (Holst)). Kim heeft haar zadelmak gemaakt en opgeleid, heeft fijn doorgetraind en Wodie is eind 2022 terug gegaan naar Stal De Pluum!

In de samenwerking is even een pauze ingelast, door de zeer drukke werkzaamheden met de trainingspaarden bij Stal van der Woude. Wellicht op een later moment halen we weer een nazaat van Wilfred op.

SAMENWERKING PAARDenBEDRIJF

Stal van der Woude had per 18 december 2020 een samenwerking met het toen NIEUWE platform in de paardenbranche “PAARDenBEDRIJF“. Een internetplatform met een seizoens MAGAZINE, dat zich toespitst op alle facetten in het voeren van een paardenbedrijf!

Kim verbond zich voor 1 jaar als Young Professional aan Paard en Bedrijf om haar ervaringen te delen en een mooi podium te krijgen voor het uitbreiden van haar contacten en opdrachten.

ARTIKELEN KIM ONLINE bij “PAARDenBEDRIJF

12 januari 2021 – Young professional Kim van der Woude verbindt zich aan PaardenBedrijf
12 maart 2021 – Een eigen stal op je 21ste, doodnormaal toch? (tevens in de 1e editie van het Magazine)
07 april 2021 – Een eigen stal op je 21ste, eigenlijk best bijzonder!
16 mei 2021 – Een eigen stal op je 21ste; Strategie, opleiden en basistraining!
11 juni 2021 – Een eigen stal op je 21ste: Je kunt het niet alleen!