Afscheid van mijn lieve Hint C

Met pijn in ons hart hebben we gisteren,
† 30 september 2021, om 10.15 uur
afscheid moeten nemen van

Hint C
*25 april 2012

Helaas heeft de operatie aan het ligament van de rechter kogel niet het resultaat gegeven waar wij zo op gehoopt hadden. Het vocht in de kogel bleef zo erg oplopen, dat Hint dagelijks moest vechten tegen de pijn en niet op haar rechter voorbeen kon steunen. Ook vrij op het land lopen verslechterde haar toestand.

We waren samen onderweg naar een mooie sportcarrière in de eventingsport. Hint C was voor mij echt een TOP paard. Sterk karakter, doorzettingsvermogen, 100% inzet, zeer lief en een beauty!

Na 2,5 jaar dokteren, door deze blessure in haar kogel, moest ik na de operatie mijn doelen bijstellen, maar had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Helaas.

Zo onwerkelijk, niet te beseffen dat ze er nu niet meer is.

Ik ben heel dankbaar voor de mooie momenten en wedstrijden die ze mij heeft gegeven. Ik heb veel van en met haar geleerd. Ze is verlost van de pijn en heeft haar verdiende rust, maar oh wat zal ik dit paard missen en zal haar nooit vergeten.

Dag lieve Hint C Kim

Veel gebeurd in 1,5 maand

De afgelopen 1,5 maand is er veel gebeurd bij Stal van der Woude …

NIEUW IN TRAINING per 1 september 2021

Cayenneleen vd Kasterhoeve Z
(Coridon van T&L x Tangelo vd Zuuthoeve)

Ilexa
(Astrix x Jeraldo x Burggraaf)

Marron
(Great Blue x Monaco)

Marchano
(Glock’s Toto Jr x Charmeur )

WELKOM ALLEMAAL!

Een leuk weetje
Marchano is een volle broer van Loretti Berlina, die eerder bij ons in training stond en nu een zeer succesvolle carrière heeft in Californië (USA). Zijn nieuwe eigenaresse is dolgelukkig met hem en Loretti behaald de ene prijs na de andere!

“Loretti is doing amazing and Ashley is so so happy that he is such a good boy, doing clinics and shows with very nice results😊”

***

AFGERONDE TRAINING:

ChinChin
Maximo Endimio

Kasimir en Nola

Veel dank aan de eigenaren voor het vertrouwen in Stal van der Woude. Wij wensen jullie een mooie passende toekomst met/voor deze paarden.

***

Ambassodor voor Kissing-Spines operatie naar de kliniek in Emmeloord. Operatie is prima gegaan en ‘Appie’ zal bij ons in de revalidatie en opbouw gaan en daarna weer door voor de wedstrijdsport!

Ook Limited Edition zal voor een Kissing-Spines operatie naar de kliniek in Emmeloord gaan aankomende week en bij ons revalideren en daarna weer opgepakt in de training.

We merken hier wel mee op dat er steeds meer problemen door Kissing-Spines voorkomen. Gelukkig zijn de resultaten bij kliniek Emmeloord geweldig, waardoor de paarden een serieuze 2e kans krijgen en weer goed kunnen gaan presteren.

***

VERDRIETIG AFSCHEID


(zie volgend bericht)

Marosa en Nikki gaan er voor!

Per 1 augustus 2021 is Marosa Reina met haar eigenaar/ruiter Nikki Jeukens mee naar een nieuwe toekomst samen! Een zeer fijn afgeronde training met deze mooie lieverd.

Dank voor je vertrouwen Nikki en heel veel geluk met dit fijne paard!

Nikki Jeukens: Ik ben super blij met Stal van der Woude / Kim en de andere meiden! Had niemand anders willen kiezen; TOP service en verzorging!

Mooie Springer voor jou?

MAMMA MIA

 • Insider VDL x Voltaire
 • Springpaard
 • 4 jarige merrie / 1.66 m
 • 3 goede gangen
 • BB/B springniveau, net ingereden (ook braaf op vreemd terrein)
 • Fijn op buitenrit / makkelijk te laden
 • Klinisch en röntgenologisch goedgekeurd

SUPER fijn betrouwbaar paard!

NIEUW in Training!

KASZMIR

 • Brandon x Alamo
 • 6 jarige ruin
 • Eventingpaard
 • Wordt door ons doorgetraind en uitgebracht in de eventing-springsport.

Loretti goes to America!

Na een lange fijne trainingsperiode heeft Loretti Berlina (Glock’s Toto Jr x Charmeur) op 14 juni j.l. Stal van der Woude verlaten.

Op naar een groot avontuur; in de vrachtwagen naar Charlerois (BE) en van daar met het vliegtuig naar Californië! Daar wachtte zijn nieuwe eigenaresse hem op voor een heerlijk nieuw leven en een sportcarrière.

We missen Loretti nog elke dag … wat een lieve grote topper. We hopen dat hij een fijn leven heeft in het verre Amerika.

Esther ArendseStal Stammerland” super veel dank voor al je vertrouwen in Stal van der Woude.
Voor jou ook echt heel fijn dat Loretti is ‘gezien’ helemaal in Amerika!

Dag Knapperd

Dutch Eventing Young Horse Trials

Stal van der Woude neemt dit jaar deel, met de 5 jarige Calliane Z (Calvino Z x Cormint), aan de Dutch Eventing Young Horse Trials te Renswoude.

Dit betreft 4 testdagen voor de eventing-aanleg van 4/5 jarige eventingpaarden;
Deze dagen vinden plaats op 24 april / 2 juni / 21 augustus en de FINALE op 4 september te Renswoude.

24 april zette Kim met Calliane Z een prima testdag neer. Zij startte als allerlaatste deze dag met startnummer 80 en gaf een bruisend einde aan deze eerste geslaagde testdag.

Dressuur
Springparcours en cross

NIEUW in Training!

MAXIMO ENDIMIO

• Valentino x Lasino
• 9 jarige ruin
• Springpaard
• Wordt door ons doorgetraind en uitgebracht in de eventing-/springsport.